Dončić u čudu nakon što mu je prišao mu Majkl Džordan i zagrlio ga: "On zna moje ime, to mi baš znači"(VIDEO)

Po mnogima najbolji igrač svih vremena Majkl Džordan, bio je dio spektakla u Klivlendu gdje je odigran tradicionalni Ol-star meč, a privukao je veliku pažnju zbog jednog poteza sa Lukom Dončićem.

Džordan se u jednom trenutku prišunjao Dončiću sa leđa i iznenada ga zagrlio, a Dončić je ostao u čudu zbog poteza legende NBA lige.

„To je nevjerovatno. Ne znam kako da objasnim taj momenat. To je samo nevjerovatno. Majkl Džordan zna moje ime, to mi baš znači. To je nevjerovatan trenutak, nemam riječi to da objasnim“, rekao je uzbuđeni Dončić posle meča.

Luka Dončić je na Ol-staru igrao za Tim Lebron i postigao je ukupno osam poena u pobjedi od 163.160 protiv Tima Durenta.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.