Potresna poruka pobjednice Evrovizije Ruslane:
Ruslana

Potresna poruka pobjednice Evrovizije Ruslane: "Gospode, prihvati moje molitve"

Na Eurosongu 2004. godine u Istanbulu je pobijedila ukrajinska pjevačica Ruslana i postala jedna od najvećih evrovizijskih zvezda u istoriji ovog takmičenja.

Muzička zvijezda jutros se iz Kijeva oglasila na Instagramu sa potresnom porukom:

"Ovog ranog jutra treba dobiti snagu i shvatiti da je počeo rat protiv Ukrajine. Pouzdano znam da je svijet ujedinjen za Ukrajinu. Svijetlo je nad nama i pomaže nam", napisala je Ruslana i dodala:

"U isto vrijeme prikupljam informacije – radim sve kako treba, i objaviću ih ovdje! Slava Ukrajini! Gospode, osjeti i prihvati moje molitve za mir i spokoj Ukrajine", zaključila je Ruslana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ruslana (@ruslana.lyzhychko)

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.