Emire, javi mi se!
Mia Borisavljević

Oduševljena Mia

Emire, javi mi se!

"Bila sam zatečena komplimentima Bekrića, bodrila sam ga na Svjetskom prvenstvu, a pošto kaže da na moje nastupe dolazi često, evo, neka mi se na sljedećem javi, rado bih ga upoznala, mogu i pjesmu da mu otpjevam", rekla je Borisavljevićeva.

Pop pjevačica Mia Borisavljević objeručke je prihvatila komplimente atletičara Emira Bekrića da je ona najbolja riba i da bi volio da je upozna, te ga je uz oduševljenje pozvala da joj se javi kada sljedeći put bude bio na njenom nastupu.

Osvajač bronzane medalje nedavno je izjavio da bi, da se ne bavi atletikom, rado prihvatio mikrofona i recept za pjevački uspeh potražio kod Saše Popovića u “Zvezdama Granda”, ali i da mu se od pjevačica najviše dopada kraljica noćnog provoda, mlada Mia Borisavljević, kao i da bi volio da je upozna.

Seksepilna pjevačica odmah je reagovala na lijepe riječi uspješnog sportiste i, naravno, uzvratila istom mjerom:

- Bila sam zatečena njegovim komplimentima! Pratim Emirov rad, volim atletiku i bodrila sam ga dok je bio na Svjetskom prvenstvu. S obzirom na to da je rekao da na moje nastupe dolazi često, evo, nek se na sljedećem slobodno javi, rado bih se upoznala sa njim. Samo vi navijajte za nas – s oduševljenjem priča Mia.

Raspoložena za druženje sa sportistom, Borisavljevićeva je rekla i da će mu sa zadovoljstvom otpevati i pjesmu po želji.

- Vjerujem da je kafanski čovjek i da neće tražiti neku navijačku, pa ću moći da mu ispunim muzičku želju – uz osmijeh je rekla zanosna pjevačica.

(Izvor: Telegraf.rs)