Milan hoće da krsti Aleksandra i u pravoslavlju!
Bori se za sina: Popović

Popović tvrdi da će Severinin i njegov sin biti ponovo kršten

Milan hoće da krsti Aleksandra i u pravoslavlju!

Novi detalji iz odnosa Severine Vučković i Milana Popovića svakodnevno isplivavaju u javnost, a kako je za „Alo!“ otkrio izvor blizak biznismenu, on će sina Aleksandra, kog ima sa pjevačicom krstiti i u Pravoslavnoj crkvi, i to čim dijete prvi put bude kročilo u Vršac.

U ovom trenutku Milan je veoma uporan u nameri da ponovo vidi svog sina, ali takođe nije zaboraio ni dogovor o krštenju Aleksandra, kog se Severina nije držala. Njih dvoje su se dogovorili da će njihov sin, koji nosi ime Milanovog oca, biti kršten u Pravoslavnoj crkvi, kao i da će kad odraste sam odabrati vjeru. Međutim, pošto je ona prekršila taj dogovor, on je odlučio da Aleksandra svakako krsti i u Pravoslavnoj crkvi u Vršcu, i to prvi put kada njegov sin bude došao u ovaj grad. Inače, njega je Severina obavjestila, kada je odlučila da krsti Aleksandra u Katoličkoj crkvi, ali nije od njega tražila ni dozvolu niti ga je pitala da li se slaže sa njenom odlukom - tvrdi izvor blizak Popoviću, koji dodaje da je Milan vodio sina na Kipar, gdje su posjećivali pravoslavne vjerske objekte.

 Iako se ovoga puta nisu vidjeli više od mjesec dana, prije nego što je došlo do prekida komunikacije između Milana i Severine, on je Aleksandra vodio na Kipar kod svoje majke i tamo su posjećivali manastire. Tada ga je Milan učio pravoslavnim vjerskim običajima - ističe izvor, koji otkriva i da Popović ne želi potpuno starateljstvo nad sinom, već želi podjeljeno sa Severinom.

Kao svaki normalan čovjek, Milan ne želi dijete da oduzme majci, iako misli da se ona jako plaši toga. Milan želi da dijele starateljstvo nad Aleksandrom, iako smatra da Severina hoće da dijete pripadne samo njoj. Međutim, Milan sumnja da Severinu neko savjetuje i okreće protiv njega i da ona zbog toga sve to radi. To je zaključio, jer Severina pokazuje interes za njegovu imovinu, što se nije dešavalo ranije i on je ne zna kao takvu - tvrdi izvor koji otkriva i da je Severina Milana pritiskala da je oženi.

Oboje su jako željeli Aleksandra, ali nisu oboje htjeli brak. Severina je insistirala da se vjenčaju, a Milan nije želio jer je smatrao da bi trebalo bar neko vrijeme da žive zajedno i da shvate da li će to funkcionisati - dodao je izvor blizak Milanu Popoviću, koji je inače svoju ljubav prema djeci, već dokazao nebrojano puta jer je najveći pojedinačni donator za pomoć bebama u poslednjoj deceniji.

 Do komentara iz tabora Milana Popovića nijesmo uspjeli da dođemo do zaključenja ovog broja dok nam je Severinin menadžer Tomislav Petrović rekao:

Smatram da je ispravna Severinina odluka da zbog budućnosti svog sina javno ne komentariše takave stvari. Interes pojedinih medija i dijela javnosti razumijem, ali isto tako i Severininu želju za privatnošću u ovom slučaju.

Iz novina saznao da je vjerio Severinu!

 Uprkos brojnim pisanjima medija da su se Milan i Severina vjerili, izvor blizak Popoviću tvrdi da oni nikada nisu to učinili kao i da biznismen nikada to nije ni planirao.

- O famoznoj vjerdbi sa Severinom o kojoj su danima pisali mediji, Milan je saznao iz novina. Do vjeridbe nikada među njima nije došlo, a Milan čak ni prsten nije kupio. Međutim, razgovora o tome je bilo, no, na tome se završilo - tvrdi izvor

Pravoslavna crkva: Popović može da krsti sina!

 U namjeri da saznamo da li Pravoslavna crkva odobrava da se neko najpre krsti u katoličanstvu, pa potom u njenoj crkvi , kontaktirali smo sveštenika koji nam je rekao:

- Ako se neko krsti u katoličkoj, pa zatim ponovo krsti i u pravoslavnoj crkvi, taj čin nije uobičajen, ali na insistiranje roditelja koji su različite vjeroispovesti pojedini sveštenici krste dijete, kako bi udovoljili roditeljima - rekao je za naš list protojerej stavrofor Ilija Rosić sa Karaburme.

(Alo)