Kloi Kardašijan izbacila muža iz kuće zbog droge!
Par u krizi

Skandalozno!

Kloi Kardašijan izbacila muža iz kuće zbog droge!

Sestra Kim Kardašijan izbacila je iz kuće supruga Lamara Odoma, poznatog NBA košarkaša, jer je navodno odbio da ode na lIJečenje od narkotika.

Sestra rijaliti zvijezde Kim Kardašijan, Kloi (29) istjerala je iz kuće svog supruga NBA košarkaša Lamara Odoma (33) usljed njegovih dugogodišnjih problema sa raznim opijatima i narkoticima,a kap je prelila čašu kada je Lamar odbio da ode na odvikavanje od droge.

Odavno se spekulisalo da brak Kloi i poznatog košarkaša ne funkcioniše, da bi ovaj gest Kardašijanove potvrdio svaku sumnju.

Naime, Lamar je i ranije imao problema sa opijatima, ali se prošle godine izlječio na tronedeljnoj rehabilitaciji, međutim, ovaj put košarkaš je odbio da se liječi, te ga je supruga, navodno, izbacila iz kuće.

Kloi još uvek nije kontaktirala advokata povodom razvoda, navodi američki TMZ, budući da je sada uporna u tome da ga najprije izvuče iz droge.

Par se vjenčao još 2009. godine nakon samo mjesec dana poznanstva, a protekle godine se Kloi požalila da mjesecima pokušavaju da dobiju bebu i da ne zna u čemu je problem.

(Telegraf.rs)