Bojana Stojković posjećivala psihijatra!
Bojana Rajić

Potražila pomoć stručnjaka

Bojana Stojković posjećivala psihijatra!

Još uvijek zakonita supruga Vladimira Stojkovića oko tri mjeseca je išla kod doktorke Danijele Marić. Vladimir potvrdio: "Tačno je".

Bojana Stojković od februara mjeseca išla je na seanse kod psihijatra, doktorke Danijele Marić, saznaje Pressonline! Ona se na taj korak odlučila zbog turbulentnog perioda kroz koji su ona i Vladimir već tada uveliko prolazili.

- Negdje od februara je počela da ide kod psihijatra. Prvo je išla kod jedne žene, Vanje, a onda kod Danijele. Imala je problema, kao i većina ljudi koji prolaze kroz krize u braku - priča naš izvor i dodaje da Bojana o tome nije mnogo pričala Vladimiru.

- On je znao da je počela da posjećuje Marićevu, koja se sa Vladom inače zna od ranije. Rekla je da joj je to potrebno jer može da joj pomogne. Jednom, kada je Vlada sreo Danijelu, ona mu je čak rekla da bi bilo dobro da dođu zajedno, ali on nije želio da se upušta u tu priču - dodaje naš izvor.

Mi smo pozvali i Danijelu, koja nije bila raspoložena da razgovara na tu temu.

- Ma, dajte, molim vas... Doviđenja! - kazala je i spustila slušalicu.

Vladimir Stojković nije bio ništa boljeg raspoloženja, ali smo uspjeli da dobijemo potvrdan odgovor!

Prvo smo ga pitali da li poznaje Danijelu.

- Da, znam je. Znamo se. Zašto me to pitate? Ne želim ništa da komentarišem - rekao je on, na šta smo ga upitali da li je upućen u to da je Bojana, prije konačnog razlaza sa njim, posjećivala Danijelu i išla kod nje na razgovore.

- Ma znam za to... Jeste, istina je. Išla je neko vrijeme, ali molim vas, nemojte mene više ništa da pitate - rekao je golman Partizana i prekinuo vezu.

Bojana otputovala, sina je ostavila kod mame.

Bojana je prije nekoliko dana otputovala u Švajcarsku, a sina Lava ostavila je kod majke. Kako saznajemo, njoj je u pomoć došla i jedna od njihove dve bebisiterke koje već duže vrijeme rade za Stojkoviće, a sada su kod Bojane u novom stanu.

Vladimir nije bio obavješten da je njegova još uvijek zakonita supruga otputovala, a kada je saznao otišao je po sina koji će kod njega biti sve dok se Bojana ne vrati.

Kako je kazala, u Srbiju se vraća u septembru, kada bude morala da se pojavi na sudu.

Vladimir platio kirije za novi stan

Golman Partizana je, kako saznajemo, dao novac i za novi stan u koji se Bojana preselila sa sinom.

- Vladimir joj je dao pare za dvije kirije i depozit. Ipak je Lav sa njom, a i ona je, mislim, imala pravo da do razvoda bude u Vladimirovom stanu. Ovako je mnogo lakše, da ne bi bilo problema - završava naš izvor.

(Pressonline)