Crna Gora ubjedljivo savladala Srbiju
Foto: Vaterpolo i plivački savez Crne Gore

Svjetska liga u Strazburu

Crna Gora ubjedljivo savladala Srbiju

Vaterpolisti Crne Gore savladali su Srbiju 16:8, na startu Super finala Svjetske lige u Strazburu.

Mršić je meč završio sa šest golova, tri je postigao Averka, po dva su dodali Đurđić i Čučković, a po jedan Spaić, Banićević i Vidović.

Selektor crnogorskih vaterpolista Vladimir Gojković kazao je da je njegova ekipa nametnula svoj ritam protiv Srbije i da je to donijelo pobjedu.

"Moramo biti zadovoljni, iako je Srbija bila bez velikog broja igrača. U početku smo napravili nekoliko grešaka, pogotovo u fazi odbrane, ali smo imali ritam i agresivnost tokom cijelog meča i to je na kraju presudilo. Svi igrači su dali doprinos, idemo dalje", kazao je selektor "ajkula", prenosi Rtcg.

Crna Gora u drugom kolu sjutra igra protiv Australije (14 sati), koja je u prvom kolu poražena od Španije 13:10.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.