Crnogorski vaterpolisti poraženi od Australije
Foto:wpolo.me

Crnogorski vaterpolisti poraženi od Australije

Crnogorski vaterpolisti poraženi su od Australije 9:8, u drugom kolu Super finala Svjetske lige u Strazburu.

Najefikasniji u crnogorskoj selekciji bio je Konstantin Averka sa dva gola, dok su po jedan postigli Vlado Popadić, Stefan Vidović, Jovan Vujović, Dušan Matković, Vladan Spaić i Dušan Banićević.

U australijskom timu najbolji je bio Luk Pavilard sa pet pogodaka.

Selektor vaterpolista Vladimir Gojković kazao je da je njegove ekipa u prvom poluvremenu meča sa Australijom propustila šansu da riješi meč.

"Bila je to utakmica sa dosta oscilacija. Mislim da nismo iskoristili veliki broj šansi u prve dvije četvrtine kada smo vodili i kontrolisali igru. Nakon toga nam se smanjila rotacija zbog povrede, definitivno smo izgubili kontrolu, primili neke lake golove. Nemamo vremena za analizu, moramo da se okrenemo meču sa Španijom", kazao je selektor Vladimir Gojković.

Crna Gora u nedjelju od 18 sati igra sa Španijom.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.