Ko su najatraktivnije ćerke poznatih?
Anastasija Ražnatović

Djeca poznatih

Ko su najatraktivnije ćerke poznatih?

Da li će ove djevojke nadmašiti svoje roditelje?

Elena Kitić

U posljednje vrijeme sve je aktuelnija Elena Kitić. Ćerka Mileta i Marte još uvijek je u srednjoj školi, ali već je izvjesno da posjeduje i stas i raskošni glas, a ni estradnih ambicija joj ne fali.

Ksenija Knežević

Nekada veoma popularan Nenad Knežević - Knez, dugo je krio porodicu od javnosti ali, geni ne miruju pa smo njegovu lijepu ćerku, Kseniju Knežević, takođe tinejdžerku raskošnog glasa, upoznali na posljednjem "Beosongu" sa njenim bendom "Sky's".

Džidža Stojković

Aleksandru Džiđžu Stojković upoznali smo kroz "Zvijezde Granda", a da se nađe na listi, zaslužila je jer obara sve teorije o djeci zakletih narodnjaka. Urbana je, svoja, ekscentrična i uvijek u kontru tati.

Nikolija Jovanović

Kako god krenemo, kada govorimo o atraktivnim ćerkama poznatih, nju svakako ne možemo zaobići. Nikolija Jovanović, ili Niki, kako vam je draže. Lijepa, zgodna, pametna, obrazovana i socijalizovana daleko od Balkana, uvijek bode oči gdje god da se pojavi.

Anastasija Ražnatović

I za kraj naravno šlag na torti. Srpska Paris Hilton, postala je poznata još u maminom stomaku, a danas je meta paparaca gdje god da se pojavi. Apsolutni je rekorder u obilasku žurki. Pogađate - Anastasija Ražnatović, Cecina ćerka.

(Puls)