Rijana razočarala fanove novom frizurom
Rijanina nova frizura

(NE)uspjeli eksperiment

Rijana razočarala fanove novom frizurom

Još prošle nedjelje Rijana je pokazala novu frizuru na Instagramu, ali njeni obožavaoci su mislili da pjevačica samo eksperimentiše sa kosom i da neće ozbiljno tu frizuru nositi.

Pjevačica Rijana vraća se stilu sa kraja osamdesetih i početka devedesetih godina prošlog vijeka, bar kada se radi o njenoj frizuri.

Rijana je poznata po tome da voli promjene, mada izgleda da nije svaka promjena dobra odluka.

Njen modni stil se često kopira, ona može da ponese i najnevjerovatniju modnu kombinaciju i najkraće rečeno: diktira trendove. Međutim, sa novom frizurom pomalo razočarala svoje fanove.

Još prošle nedjelje Rijana je pokazala novu frizuru na Instagramu, ali njeni obožavaoci su mislili da pjevačica samo eksperimentiše sa kosom i da neće ozbiljno tu frizuru nositi. Međutim, demantovala ih je.

Slavna pjevačica posjetila je jedan italijanski restoran, u blizini njene kuće u Los Anđelesu, obučena svedeno i klasično.

Zanimljivo je da pjevačica u ovaj restoran dolazi čak tri puta nedjeljno, ima svog konobara, koji joj uvek nađe najljepši sto i zna šta ona jede. To su pržene lignje i špagete u paradajz sosu.

(Tračara)