Pretresi širom Podgorice: Tri osobe uhapšene u Podgorici zbog oružja i droge
Foto: Uprava policije Crne Gore

Pretresi širom Podgorice: Tri osobe uhapšene u Podgorici zbog oružja i droge

Službenici Centra bezbjednosti Podgorica su juče, u dvije odvojene aktivnosti, izvršili pretrese kojima su pronašli oružje i drogu. Tri osobe su lišene slobode zbog sumnje da su izvršile krivična djela.

Naime, podgorička policija je, postupajući po naredbi nadležnog sudije, u naselju Konik izvršila prestres stana i drugih prostorija koje koristi E.R. (24) iz Podgorice.

"Prilikom pretresa policija je pronašla i oduzela startni pištolj, 28 zamotuljaka sa sadržajem opojne droge marihuana i vagu za precizno mjerenje.

startnipitolj

Foto: Uprava policije Crne Gore

Kriminalističkom obradom policija je došla do sumnje da dio zamotuljaka sa sadržajem marihuane pripada maloljetnom D.M. (16) iz Podgorice", saopšteno je iz UP.

opojnadrogapodgorica

Foto: Uprava policije

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se E.R. i D.M. liše slobode zbog sumnje da su izvršili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Takođe, policija je juče, shodno naredbi nadležnog sudije, izvršila pretres stana i drugih prostorija koje koristi B.S. (48), u Zeti. Pretresom je policija pronašla i oduzela lovačku pušku kalibra 12mm sa 112 patrona u ilegalnom posjedu. B.S. je po nalogu državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.  

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.