Karleuša preklinjala majku da ne ulazi na Farmu
Jelena Karleuša

Nije je poslušala

Karleuša preklinjala majku da ne ulazi na Farmu

- Iako je veoma temperamentna, Jelena je na miran način Divni objašnjavala da joj nije mjesto u istoj spavaćoj sobi sa Micom Trofrtaljkom i nekom Simonidom - rekao je izvor blizak pjevačici.

Jelena Karleuša nije bila oduševljena kada je čula da njena majka Divna ulazi na “Farmu”, i kako navodi “Informer”, probala je na sve načine da je ubijedi da promjeni mišljenje, međutim, nekadašnja voditeljka nije uslišila ćerkinu molbu i jedva čeka početak rijalitija za koji će, po nezvaničnim informacijama, biti plaćena čak 2.000 eura nedjeljno!

- Jelena ne strahuje da će je majka obrukati i ponosna je na njena ranija učešća u “Velikom Bratu” i “Akademiji debelih”, međutim, smatra da joj ovakvo medijsko eksponiranje nije potrebno. Pokušala je da joj objasni da će četiri mjeseca morati da živi sa ljudima različitih profila, ali je Divna veliki egzibicionista. Iako je Jelena veoma temperamentna, mirno je sjela i razgovarala sa majkom. Objašnjavala joj je da joj nije mjesto u istoj spavaćoj sobi sa Micom Trofrtaljkom i nekom Simonidom. Čak je razmišljala i da zove Milicu Mitrović da bi na nju uticala da Divna ne uđe na “Farmu”, ali je od toga ipak odustala – kaže izvor blizak pjevačici i napominje da će Divna Karleuša sa nedjeljnim honorarom od 2.000 eura biti jedan od najplaćenijih učesnika rijalitija.

(Telegraf.rs/izvor: Informer)