Sjutra basket turnir u Bijelom Polju

Sjutra basket turnir u Bijelom Polju

Nakon dvije sedmice pauze nastavlja se 3x3 Montenegro ljetnja turneja. Novi turnir je sjutra u Bijelom Polju. U gradu koji je od 2017. godine domaćin 3x3 turnira, igraće se basket tokom cijelog dana, a program počinje u podne. Cetinjska ekipa "Elixir" nakon finala u Kolašinu, ponovo cilja visok plasman.

„Nakon odličnog turnira u Kolašinu za našu ekipu, na kom smo pokazali da možemo da igramo sa svima, očekuje nas još jedan kvalitetan turnir u Bijelom Polju. Normalno je da su nam porasle ambicije nakon drugog mjesta, tako da i ovog puta napadamo završnicu turnira. Kao i do sada, u svakom meču idemo na pobjedu, bez kalkulacija, probaćemo da nametnemo naš prepoznatljiv stil igre – jaka odbrana i šut za dva poena. Poželio bih sreću svih učesnicima i neka najbolji na terenu pobijedi“ kazao je kapiten „Elixira“ Zoran Perović.

Na petom turniru sezone nagradni fond iznosi 1000 eura. Osim toga, nadmetanje u Bijelom Polju je posljednja šansa ekipama da se izbore za finalni turnir u Budvi, 16. septembra.

„Za nama su četiri odlična turnira na kojima je viđen veliki broj kvalitetnih ekipa. Timovi su bili prilično izjednačeni, o čemu svjedoči i to što smo do sada imali tri osvajača – jedino je „G-unit“ dva puta slavio, u Golubovcima i Pljevljima, a potom su do glavne nagrade stigle ekipe „Podgorica Kodio“ u Baru i „4 sobe“ u Kolašinu. Sezona se bliži kraju, a sve će biti krunisano završnim turnirom u Budvi, 16. septembra“, poručuju iz 3x3 Montenegro.
I ove godine održaće se takmičenje u šutiranju trojki, "Martinova trica", po kojoj je prepoznatljiv turnir u Bijelom Polju. Iz gradske uprave raduju se novoj saradnji sa 3x3 Montenegro ogranizacijom

„FIBA 3x3 turnir se od 2017. godine organizuje u Bijelom Polju. Radujemo se što ćemo nastaviti sa košarkaškom tradicijom u našem gradu u kom se na basket gleda sa posebnom emocijom. Siguran sam da će svi prisutni kod sportske dvorane „Nikoljac“ uživati u cjelodnevnom 3x3 programu, a da bi tako bilo organizovali smo i otvoreni trening i takmičenja za najmlađe, kao i takmičenje za publiku. Skrenuo bih pažnju na ,,Martinovu tricu’’ - takmičenje u šutiranju trojki, u čast preminulog mladog košarkaša Jedinstva i učesnika ovog turnira, Martina Šćekića, koje će se održati pred finalni basket'' - rekao je direktor Centra za sport i rekreaciju Bijelo Polje, Marko Maslovarić.

Prijave su i dalje u toku, broj timova je ograničen, pa iz 3x3 Montenegro organizacije pozivaju sve da što prije okupe ekipu, prijave se na Facebook i Instagram stranicama i dođu u Bijelo Polje.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.