Savjet AEM-a zabranio jutarnji program TV Pinka na šest mjeseci

Odluku podržalo troje članova

Savjet AEM-a zabranio jutarnji program TV Pinka na šest mjeseci

Savjet Agencije za elektronske medije zabranio je emitovanje programskog sadržaja "Novo jutro" srpske televizije Pink na šest mjeseci, a u okviru koje je u subotu emitovan skandalozan programski sadržaj koji se odnosio na avgustovsku tragediju na Cetinju.

Oni su to odlučili na današnjoj elektronskoj sjednici, koja je održana danas. Ostali programski sadržaji Pinka biće nesmetano prikazivani na području Crne Gore.

Ta je odluka donijeta iz drugog pokušaja, s obzirom da na sjednici održanoj u utorak nijesu bila prisutna dva člana Savjeta.

Današnjoj elektronskoj sjednici prisustvovalo je četvoro od pet članova Savjeta AEM.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.