Preminuo poznati astrolog Dušan Veličković
Dušan Veličković

Preminuo poznati astrolog Dušan Veličković

Poznati astrolog Dušan Veličković iznenada je preminuo.

Vijest o njegovoj smrti na društvenim mrežama je objavila njegova porodica.

"Dragi naši prijatelji, sa velikom tugom u srcu i duši obavještavamo vas da nas je napustio naš voljeni Dušan i da je otišao na nebo među svoje zvijezde. O mjestu i vremenu sahrane ćemo vas naknadno obavijestiti", stoji u saopštenju na njegovoj Fejsbuk stranici.

Dušan Veličković bio je poznati astrolog naširoko poznat. Često je bio gost mnogih TV emisija.

Bio je jedan od onih koji se rado odazivao da govori na sve aktuelne teme i uz pomoć astrologije je predviđao razne događaje kako na estradnoj, tako i na političkoj sceni, piše Kurir.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.