Knjiga “Kejt kraljica” otkriva sve probleme nje i Vilijama od početka njihove veze!
Knjiga o zivotu - Kejt i Vilijam

Morali su

Knjiga “Kejt kraljica” otkriva sve probleme nje i Vilijama od početka njihove veze!

U novoj knjizi "Kejt - buduća kraljica" otkrivni su detalji problemika kroz koje su prolazili Kejt Midlton i Princ Vilijam dok se nisu vjenčali i dobili nasljednika. Od krize koju je par prošao za Kejtin 25. rođendan, preko savjeta koje je dobila o kraljice do raskida veze koju su imali i tajnog obećanja koje su ostvari, sve ovo se krije u novoj knjizi posvećenoj kraljevskom paru.

-Naime u knjizi koja je posvećena cijeloj hronologiji veze ovog para, objašnjeni su svi problemi i burni periodi sa kojima su se suočavali kako bi imali skladan odnos pun ljubavi kakav je danas. Prva kriza para desila se početkom 2007. godine kada je Kejt slavila rođendan i borila se sa paparacima koji su opsjedali njen dom. Samo nekoliko nedjelja nakon što su rezultati istraga o smrti princeze Dajane objavljeni, Kejt je strahovala da će proći kao i ona. Zbog paparaca koji su je pratili i opsjedali, sadašnja Vilijamova supruga je bila iscrpljena i veoma uplašena jer su i nju fotografi jurili dok je bila u kolima, što je samo asociralo na princezinu smrt.

-Kada je Vilijam došao da joj čestita rođendan, njegova ljepša polovina tada je bila u suzama. Tada je trebalo za započnu novo poglavlje u njihovoj vezi a budućnost im je bila neizvjesna zbog razdvojenosti. S obzirom da je tad imala status "prinčeve djevojke", Kejt je stalno bila na udaru mediji a sa pritiskom je morala sama da se nosi. U knjizi "Kejt - buduća kraljica", piše da, u trenucima kada već nije znala kako da se snađe u novonastaloj situaciji, joj je kraljica savjetovala da se posveti humanitarnom radu. Mediji su bili surovi i nazivali su je "Kejt koja čeka" zbog toga što na njenoj ruci još uvijek nije bilo vjereničkog prstena. Dok se Midltonova u Hempšviru posvetila humanitarnom radu, nastali su novi problemi koji su doveli do raskida njene i Vilijamove veze. Nakon što su se u medijima pojavile fotografije princa na odmoru kako flertuje na žurkama i fotografije na kojima je veoma prisan sa nekim djevojaka, Kejt je odlučila da postavi ultimatum.

Na Uskrs 2007. princ je mogao da bira: ili da joj se u potpunosti posveti ili je njihovoj vezi kraj. Dvadesetčetvorogodišnjak tada nije bio spreman na obavezu i njihova veza je prekinuta. Ipak nakon nekog perioda par je izgladio nesuglasice i nastavio vezu uz tajno obećanje da će ga čekati koliko bude trebalo da on bude spreman na brak. Godinu i po dana kasnije par se vjerio. Vilijam je uvjerio porodicu njegove sadašnje supruge da će biti posvećen kao i da planiraju potomstvo. Knjiga iznosi još neke pojedinosti u vezi kraljevske romanse. Kejt i Vilijam prvi put su se sreli u ljeto 1999. na prinčevom imanju.

-Dvije godine prije nego što je otišao u Sent Endruz, Кејt јe predstavljena grupi prijatelja koje je srео u Glosterširu. U knjizi je otkriveno i da se par prije polaska na koledž vidio jednom ili dva puta. Kejt i Vilijam su prošli kroz različita razdoblja a sada su jedan od srećnijih parova. Nedavno su dobili i sina Džordža uprkos spekulacijama koje su se svojevremeno pojavljivale u medijima da Kejt ne može da zatrudni kao i da kraljevska porodica neće imati više nasljednika.

(Blic)