Čola na svadbi kod Sora! (FOTO)
Slobodan i Maja Soro sa Živkom Gocićem

Vaterpolista stao na ludi kamen sa ćerkom legendarnog bubnjara

Čola na svadbi kod Sora! (FOTO)

Najbolji uvijek podržavaju najbolje, te se ovim riječima može okarakteristati prisustvo najveće muzičke zvijezde Zdravka Čolića na crkvenom vjenčanju vaterpolo reprezetantivca Slobodana Sora, koji se juče tačno u 15 časova u Sabornoj crkvi zakleo na vječnu ljubav dugogodišnjoj djevojci Maji, inače ćerki bivšeg bubnjara „Vatrenog poljupca“ Perice Stojanovića.

Čola je mladencima poželio mnogo sreće i djece, a osim njega, ceremoniji su prisustvovali i Raka Marić sa suprugom, kao i vaterpolista Slobodan Nikić sa ljepšom polovinom.

Mladenci su u crkvu stigli džipom sa svojim kumovima, a mlada je dobila bezbroj komplimenata na račun svog izgleda. Naime, ona je bila odjevena u vjenčanicu od bijele čipke sa velikim velom koji su držale djevojčice, dok je za obuću izabrala nešto u čemu će moći udobno i lijepo da se osjeća, pa je obula ravne sandale. Vaterpolista i njegova izabranica nisu krili sreću, pa su se sve vrijeme osmjehivali.

 Osim mladenaca, osmijeh sa lica nisu skidali ni Majini roditelji Perica i Mima, koji su mezimici čestitali među prvima.

Nakon crkvenog vjenčanja, mladoženja i mlada sa zvanicama uputili su se ka hotelu „Hajat“, gdje je nastavljeno slavlje do kasno u noć, a da li je najveća balkanska zvijezda zapjevala veseloj masi nije nam poznato, ali ne sumnjamo da su se svi dobro proveli.

(Alo)