Ona ima 67 godina!
Šer

Razgolićena Šer

Ona ima 67 godina!

Za nju kao da vrijeme ide unazad! Pjevačica Šer (67) snimila je seksi fotke za naslovnu stranu svog novog albuma “Closer to the truth”, na kojima izgleda bolje nego njene mnogo mlađe koleginice!

Na fotkama se Šer valja razgolićena u negližeu po krevetu. Ofarbana u platinasto plavu boju, legendarna pjevačica izgleda zavodljivo i više nego odlično imajući u vidu njene godine. Šer je svoje fotke objavila na Tviteru, što je izazvalo salvu oduševljenja među njenim fanovima.

Ovo je njen prvi album poslije 12 godina pauze. U karijeri dugoj preko 40 godina Šer je snimila ukupno 26 studijskih albuma. Na novom albumu Šer je snimila 11 pjesama, a specijalno izdanje ima 17 kompozicija. Među njima su i dueti sa Pink i reperom Timbalandom.

Zanimljivo je da je duet sa Lejdi Gagom izbačen sa albuma.

“Mislim da je ovo vjerovtno najbolji album koji sam uradila u cijeloj karijeri. Smatram da je pjesma sa Lejdi Gagom bila briljantna, ali njoj se nije dopala”, rekla je Šer.

Ona je postala poznata 1965, kada je snimila folk-rok album sa tadašnjim suprugom Sonijem. Ubrzo je zbog svoh neobičnog imidža Šer postala trendseter u oblačenju. Okušala se u gotovo svim muzičkim pravcima, a snimila je i nekoliko filmova, među kojima su najpoznatiji “Maska” i “Veštice iz Istvika”. Dobila je “Oskara” za film “Moonstruck” iz 1988. Šer je prodala preko 100 miliona solo albuma u svijetu i preko 40 miliona u duetu sa bivšim suprugom.

Ovo niste znali

- Majka ju je povremeno davala u sirotište jer nije imao ko da je čuva kada ih je otac napustio

- U 30. godini joj je dijagnostifikovana disleksija

- Svojevremeno je bila ljubomorna na prirodnu ljepotu Meril Strip

- Čak 13 puta se pojavila na naslovnoj strani magazina “Pipl”

- Htjela je da glumi Mortišu Adams, ali je ta uloga pripala Anđeliki Hjuston

(Alo)