Australijski advokat za imigraciona pitanja: U najvećem internetu Australije je da se ukine zabrana Novaku Đokoviću
Novak Đoković

Australijski advokat za imigraciona pitanja: U najvećem internetu Australije je da se ukine zabrana Novaku Đokoviću

Poznati australijski advokat za imigraciona pitanja Kon-Ming Tsai pričao je o mogućem povratku Novaka Đokovića na Australijan open

Novak je u januaru ove godine preživio pravu tortutu u Melburnu kada je dobio trogodišnju zabranu ulaska u Australiju.

Pomenuti advokat tvrdi da Novak može da se vrati ukoliko mu novi ministar za imigraciona pitanja Endrju DŽajls ukine zabranu.

“Ovdje nema faktora rizika ako mu se dozvoli povratak. Neće praviti problem zajednici, on je jedan od najboljih svjetskih tenisera i može da privuče mnogo stranih posjetilaca. Suština je da je u najboljem interesu Australije da ukine zabranu i da se Đoković vrati“, naveo je Tsai za Asošiejted pres.

Inače, direktor Australijan opena Kreg Tajli kazao je prije par dana da bi volio da se Novak vrati na Gren slem gdje je najsupješniji.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.