Mirna Maras: “Ovo je za mene jako težak period''
Mirna Maras

Ekskluzivni intervju

Mirna Maras: “Ovo je za mene jako težak period''

Nakon što je javnost nedavno šokirala vijest da se Mirna Maras i Mario Valentić razvode, voditeljka je samo za Story iskreno progovorila o teškim danima koje proživljava. Priznala je i kako živi dan za danom u nadi da će svaki novi biti ljepši te da joj osmijeh na lice sada vraćaju sin i posao.

- Ovo je za mene jako težak period, no ne mogu se zatvoriti u četiri zida, prije svega zbog razigranog djeteta koje tek upoznaje život, a i zbog poslovnih obaveza koje su tu svaki dan. Osmijeh ponekad nije ogledalo unutrašnjeg raspoloženja – rekla je Mirna Maras u intervjuu kojeg možete pročitati u novom broju Storyja, koji je od 4. septembra na svim kioscima.

Mirna je prvi put otakako su ona i njezin bivši partner Mario Valentić medijima poslali saopštenje da se razvode nakon šest godina braka, progovorila o tom za nju bolnom iskustvu, kako ga proživljava, je li njihovu četvorogodišnjem sinu Niki objasnila što se događa, te objasnila zašto prizor njih dvoje zajedno sa sinčićem u parku nije nimalo neobičan. Mirna je otkrila i šta će zauvijek pamiti iz braka sa njim.

(Story.hr)