Košarkaš Budućnosti primljen u Urgentni, onesvijestio se u banci

Košarkaš Budućnosti primljen u Urgentni, onesvijestio se u banci

U poslovnici Erste banke u Podgorici danas oko 12:40 časova odvijala se prava drama, kada je francuski košarkaš, koji igra u ekipi “Budućnosti” –Alfa Kaba, pao u nesvijest dok je čekao na šalteru, prenosi portal PRESS.

Prema navodima ovoga portala, neposredno prije gubitka svijesti, ništa nije ukazivalo da je košarkašu loše, a očevici tvrde da je u jednom trenutku samo pao leđima na pod i udario glavom o ulazna vrata poslovnice.

“Čuli smo jak, tup udarac. Obezbjeđenje je dotrčalo do košarkaša, koji je ležao na podu. Svi su bili u šoku. Pokušali su da ga osvijeste. Jedna od službenica je odmah donijela bokal sa vodom, sa kojom su ga posuli, nakon čega se nakon nekoliko sekundi osvijestio. U tim trenucima pozvali su i Hitnu pomoć. Sve vrijeme sa košarkašem, koji je sjedio na podu, pričao je čovjek, koji je došao da mu pomogne oko papirologije u banci”, rekao je očevidac drame.

Nakon nekih 10-ak minuta došlo je i vozilo Hitne pomoći, koje je prebacilo košarkaša “Budućnosti” u Urgentni blok – Kliničkog centra Crne Gore (KCCG).

Direktor Urgentnog dr Nebojša Brnović kazao je za portal PRESS da je košarkaš van životne opasnosti.

“Košarkaš je primljen u Urgentni. Trenutno je na dijagnostici. Koliko sam informisan, njemu se slošilo i izgubio je svijest u banci. Za sada je u stabilnom stanju. Nije životno ugrožen, ali mora da se obavi kompletna dijagnostika, neurološka i kardiološka, kako bi se utvrdilo šta mu se desilo. To će malo potrajati”, rekao je doktor Brnović nešto posle 14 časova.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.