Ubijen reper Tejkof: Član popularne hip hop grupe “Migosi“ ubijen u Hjustonu
Tejkof, Foto: Reuters

Ubijen reper Tejkof: Član popularne hip hop grupe “Migosi“ ubijen u Hjustonu

Američki reper Tejkof (28), član grupe Migos, ubijen je u Hjustonu u Teksasu.

Tejkof je ubijen u kuglani, gdje se nalazio sa svojim ujakom i kolegom iz benda Kvavom.

Pucnjava se dogodila oko 02:30 po lokalnom vremenu, na balkonu ispred dvorane za bilijar i kuglanje. Policija je saopštila da je 40 do 50 gostiju bilo na privatnoj zabavi, kada je neko otvorio vatru. Čuvari su čuli su pucnje, ali nisu vidjeli ko je pucao iz pištolja.

Migosi su bili jedna od najuticajnijih grupa svoje generacije, pioniri stila repovanja poznatim kao „Migos flov“.

Bend, koji se razišao ranije ove godine, imao je nekoliko međunarodnih hitova, poput “Bad and Boujee“,“ Versace“ i “Walk It Talk It“.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.