'Idealna djevojka mora biti djevica'
Çağatay Ulusoy

'Traži nevinu djevojku

'Idealna djevojka mora biti djevica'

Mladi 23-godišnji turski glumac, poznat po ulozi u seriji 'Djevojka imena Feriha', iza sebe već ima prilično buran život. Prošle je godine uhapšen zbog posjedovanja droge, a još uvijek nema djevojku jer ne bi mogao podnijeti, kako kaže, da je izabranica njegova srca prije njega imala nekog.

Zgodni Çağatay Ulusoy zvijezda je u više od dvadeset zemalja koje su dosad prikazale seriju 'Djevojka imena Feriha'. Već je prvom ulogom postao miljenik žena širom svijeta, a u Turskoj ga djevojke toliko opsjedaju da se morao preseliti iz porodičnog stana jer su znale gdje živi, pa mu nisu dale mira, piše 24sata.

Premda kažu da voli starije žene, Ulusoy tvrdi nešto drugo. 'Ne bih želio imati djevojku za kojom bi se svi na ulici okretali i vikali: ‘Vau, što imaš zgodnu curu!’ Takođe ne bih volio da mi se djevojka bavi istim poslom kojim se i ja bavim. Šta više, uopšte mi nije važno da voli filmove i bilo što povezano sa šoubiznisom. To mi je u startu odbojno', rekao je.

'Privlače me djevojke koje izgledaju što prirodnije. Svejedno mi je što bi odjenula na sebe kad idemo zajedno van, ali ne bih mogao podnijeti da za izlazak s prijateljicama odjene nešto izazovno. Takođe, nikad ne bih mogao biti s djevojkom koja je prije mene imala nekoga. Idealna djevojka mora biti djevica. Ne bih mogao drugo podnijeti. Zato još uvijek nemam nikoga.'

Početkom godine uhvatili su ga s drogom s još 38 drugih ljudi. Uhapšen je u jednom od najpopularnijh restorana. Navodno je policija, osim kod njega, drogu pronašla i u njegovu stanu.

'Znam da se pričalo kako sam zavisnik o nekoliko vrsta droga. No imam dosta ljudi s kojima sam blisko povezan i koji znaju apsolutno sve o meni. Oni mogu potvrditi da već više od pola godine živim asketskim životom. Posvetio sam se sportu i u međuvremenu izgubio dosta kilograma. Jedino što u posljednje vrijeme povremeno uzimam su vitamini i tablete koje obnavljaju energiju, a koje mogu kupiti svi bez recepta u apoteci', rekao je Çağatay.

(Izvor: tportal.hr)