Nevrijeme pogodilo Crnu Goru: Vjetar obarao stabla u Podgorici i na Cetinju, kiša izazvala poplave u Herceg Novom
Foto: Facebook/Zelenilo

Nevrijeme pogodilo Crnu Goru: Vjetar obarao stabla u Podgorici i na Cetinju, kiša izazvala poplave u Herceg Novom

Zbog nevremena, na više lokacija u Podgorici, pala su stabla.

"Usljed jakog vjetra i obilnih padavina doslo je do odvaljivanja većih grana na više lokacija u gradu, te naše ekipe rade na što bržoj sanaciji posljedica kako bi se obezbijedili nesmetani uslovi za kretanje pješaka i saobraćaja", saopšteno je kasno sinoć iz podgoričkog Zelenila. 

Olujni vjetar napravio je problem i na Cetinju. 

Sinoć oko 23 sata oboreno je drvo u Donjem polju, koje je prilikom pada oštetilo strujne vodove.

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja Prijestonice su uklonili stablo i obavijestili elektrodistribuciju o nastaloj šteti, prenosi RTV Cetinje. 

cetinje

Foto: RTV Cetinje

Nevrijeme je izazvalo poplave u Herceg Novom, u Bijeloj je palo stablo, prenosi RTHN. 

Kako im je saopšteno iz Službe zaštite i spašavanja, oko tri sata ujutru palo je ogromno stablo na magistralni put u Bijeloj, kod hotela “Park“.

Hercegnovski vatrogasci su ispilali djelove stabla i pomogli da se ukloni sa kolovoza, kako bi se normalizovao saobraćaj.

Zbog obilne kiše došlo je do izlivanja vode i poplava na uobičajnim mjestima u Meljinama, Zelenici, Igalu, u gradskoj luci…

novi1

Foto: RTHN

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja su ispumpavali vodu iz objekta “Feral“ na Škveru, a izašli su na teren i u bivšem krugu PKB-a u Zelenici. 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.