Otkriveni detalji luksuzne Nikolinine svadbe: Slavlje od 250 hiljada eura
Nikolina Pišek i Vidoje Ristović

Skupocena svadba

Otkriveni detalji luksuzne Nikolinine svadbe: Slavlje od 250 hiljada eura

Na svadbi su osim uspješnih ljudi iz Hrvatske i Srbije bili i svjetski biznismeni, a svim zvanicama bili su osigurani i plaćeni apartmani.

'Bilo je šezdeset ljudi. Na meniju su se našli uglavnom morski plodovi, najbolja riba, sirevi, pilo se najskuplje vino. Kada je konobar s računom otišao kod kuma Milana, on je nonšalantno sve platio', otkriva bliski izvor za sprski Kurir.

Naime, Nikolini Pišek i Vidoju Ristoviću svadbeni kumovi ovog utorka u Monte Carlu bili su Snežana Mehun Galeković te jedan od najbogatijih Srba, Milan Beko.

Prema pisanju Kurira, Beko je i veče prije svadbe u poznatom restoranu Cipriani večeru za VIP ulaznice platio vrtoglavih 37000 eura!

Nikolinina kuma, Hrvatica Snežana Mehun Galeković, za razliku od Ristovićevog kuma, nije bila toliko široke ruke, ali je blistala u ljubičastoj toaleti'.

Na svadbi su osim pozivnica iz Hrvatske i Srbije bili i svjetski biznismeni, a svim zvanicima bili su osigurani i plaćeni apartmani dok je Vidoje zvanicama osigurao privatni let od Beograda do Monte Carla gdje su se do hotela prevozili luksuznim automobilima.

(Kolektiv.me)