U saobraćajnoj nesreći poginuo Miodrag Ješić, bivši trener Budućnosti i Partizana
Miodrag Ješić, Foto: Screenshot

U saobraćajnoj nesreći poginuo Miodrag Ješić, bivši trener Budućnosti i Partizana

U saobracajnoj nesreći na putu Ruma-Jarak poginuo je Miodrag Ješic, bivši fudbaler i trener FK Partizan, objavio je FK Partizan na svom Tviter nalogu.

Nesreća se dogodila jutros, oko 10.30. Putničko vozilo “citroen“ u kome je bio Ješić, kretalo se u smjeru od Rume ka Jarku, kada je iz neutvrđenih razloga je prešlo u traku za suprotni smjer.

Automobil je direktno udario u kamion sa prikolicom. Miodrag Ješić, vozač putničkog vozila je preminuo na licu mjesta, dok je vozač teretnjaka zadobio lake tejlesne povrede, prenio je “Blic“.

Miodrag Ješić, rođen 1958. godine, seniorsku fudbalsku karijeru je počeo u Partizanu gdje je ostao pet godina (1980-1985). Za crno-bijele je odigrao 148 ligaških mečeva i postigao 13 golova. On se posle toga preselio u Tursku i za dva tamošnja kluba, Altaj i Trabzonspor, odigrao još pet sezona.

U Partizan se vratio 1991, ali je ostao samo godinu dana, nakon čega je 1994. godine u Turskoj završio igračku karijeru.

Trenersku karijeru je počeo nedugo posle okončanja igračke, a radio je u skoro 30 klubova. Vodio je, između ostalih, OFK Beograd, Partizan, Liteks, Budućnost, Sarajevo, a radio je i u Turskoj, Kini, Libiji, na Maldivima, u Tunisu, Iranu i Saudijskoj Arabiji, gdje je u eptembru okončao posljednji trenerski angažman.

Kao igrač, bio je šampion Jugoslavije sa Partizanom, a kao menadžer prvak arapske lige sa Sfaksijenom iz Tunisa, Bugarske sa CSKA iz Sofije, šampion Libije sa Al Itihadom i Mjanmara sa Jangonom.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.