Svetlana oralno zadovoljavala Ivana Gavrilovića
Mis Svetlana

Vendi bez dlake na jeziku

Svetlana oralno zadovoljavala Ivana Gavrilovića

Vesna Vukelic Vendi o novim učesnicima Farme zna mnogo informacija o kojima oni mudro ćute.

Svetlanu je upoznala na snimanju jedne emisije kod Draška Aćimovića.

-Prvo što sam zapazila je brada i tragovi od brijanja koji su se vidjeli na njenom licu, a i muška jabučica i čeone kosti. Odokativno, djeluje kao hermafrodit! Na tom snimanju je bio Ivan Gavrilović, a ona ga je fiksirala pogledom i svima je bilo jasno šta joj iz očiju viri. Nakon prljavog plesa koji su odigrali, završili su u toaletu i tada se desio oralni seks o kojem je pričao cio grad, a i mediji. Da ona ima dobar zahvat najbolje govori podatak da je Ivan iz toaleta izašao raspojasan, sa karminom na košulji i farmerkama, a ona bez ruža na usnama -priča Vendi i dodaje da je Gavrilović nakon te afere bježao od Mis Svetlane, koja ga je jurila.

- Gavrilović se nakon toga pravdao i bježao i imao veliku krizu u braku. To je posljedica njegove nepromišljenosti, koja je očigledno trajala onoliko koliko je njoj trebalo da se pokaže u toaletu - izjavila je Vukelićeva.

Vesna Vukelić Vendi od početka prati dešavanja na Farmi, i tvrdi da tamo nema nijednog poluigrača.

-Vidjela sam Crnog, koji je iz jedne emisije bježao od mene, koji je, koliko sam shvatila, razveden i otac velikog broja djece, on mu dođe kao policajac sa Petlovog brda. Totalno nezanimljiv lik - dodala je Vesna, koja svoje učešće na Farmi nije komentarisala.