Oproštajna poruka supruge Siniše Mihajlovića: Kada više ne budeš dio mene...

Arijana Rapačoni Mihajlović, supruga Siniše Mihajlovića, oglasila se prvi put nakon smrti supruga. Vrlo emotivnu poruku na društvenim mrežama objavila i Sinišina ćerka Viktorija.

Arijana je na društvenim mrežama objavila fotografiju sa Sinišom Mihajlovićem.

"Kad više ne budeš dio mene, isjeći ću mnoge zvjezdice iz sjećanja, tada će nebo biti tako lijepo da će se cijeli svijet zaljubiti u noć", napisala je Arijana Rapačoni Mihajlović na Instagramu.

Iza sebe Mihajlović je ostavio suprugu Arijanu i petoro djece, koji su mu bili podrška do poslednjih trenutaka života.

Jedna od njegovih ćerki Viktorija ostavila je dirljivu poruku na društvenim mrežama.

"Sišla sam niz bar milion stepenica držeći te za ruku, sada kad te nema, na svakom stepeniku je praznina. Ipak, naš dug put je bio kratak. Moj još traje, i više mi nisu potrebne slučajnosti, rezerve, zamke, poruge onih koji vjeruju da je stvarnost ono što vidite. Sišla sam niz milione stepenica dajući ti ruku, zato što sa četiri oka možda možeš da vidiš više. S tobom sam se spustila niz njih jer sam znala da su od nas jedine prave zenice, iako tako zamagljene, tvoje. Ti si moje cijelo srce, tata, čista duša ponos mog života, moj heroj, moja VELIKA ljubav. Gdje god da si, znam da volim do tamo", napisala je Viktorija na društvenim mrežama.

Ona je ovu poruku postavila uz niz Sinišinih slika, među kojima je i ona kako ga drži za ruku u bolnici, a držala ga je tako do samog kraja.

Proslavljeni fudbaler i trener preminuo je nakon duge i teške borbe sa leukemijom, a od njega su se širom cijelog svijeta opraštali brojni prijatelji, saradnici, nekadašnji saigrači i poštovaoci. 

Siniša Mihajlović će biti sahranjen u ponedeljak u Rimu, objavila je njegova porodica.

RTS

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.