Oproštaj od Mihe: Za junakom se ne plače, izgubili smo borca

Oproštaj od Mihe: Za junakom se ne plače, izgubili smo borca

Komemoraciji su prisustvovali brojni bivši asovi, saigrači, Stevan Dika Stojanović, Dragiša Binić, Slobodan Marović, Goran Vasilijević, Ilija Najdoski, trener Ljupko Petrović, zatim nekadašnji fudbaleri Partizana Ivica Kralj, Gordan Petrić, Rade Zalad, ministar inostranih poslova Ivica Dačić, predsjednik Skupštine grada Nikola Nikodijević, kao i mnogi drugi, prenosi RTS.

Bivši saigrač iz Crvene zvezde Dragiša Binić rekao je da je najbolji među njima otišao prvi. 

 

- Izgubili smo najvećeg i najboljeg među nama, on je to pokazao kroz svoju karijeru. Izgubili smo brata, prijatelja, ja i više od toga, svog cimera. Ostali smo bez čovjeka koji nije znao za poraz, koji je uvijek volio da pobijedi, čovjek koji je uvijek bio vedrog duha i raspoložen - rekao je bivši fudbaler Zvezde.

Binić je rekao da se za junacima ne plače. 

- Tek sada smo videli kakvog smo čovjeka imali, ispoštovao ga je cio svijet, čitava svjetska javnost, ispoštovali su ga i na Mundijalu. Junaci ne umiru, za njima se ne plače, nek ti je vječna slava - završio je Binić.  

Na komemoraciji su govorili i Dragan Džajić, Ljupko Petrović, Zvezdan Terzić...

Mihajlović će sjutra biti sahranjen u Rimu.

Izvor: N1

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.