Tužna vijest iz Hrvatske: Preminuo Massimo Savić

Tužna vijest iz Hrvatske: Preminuo Massimo Savić

Legendarni hrvatski pjevač Massimo Savić je preminuo danas.

Potvrdila su to njegova supruga i kćerka putem njegove zvanične Facebook stranice.

"Naš tata, suprug, ponos i ljubav, Massimo Savić, napustio nas je nakon kratke, ali herojske borbe. Iako je otišao s ovoga svijeta, u našim će dušama živjeti vječno; nasmijan, topao, snažan, pun ljubavi i satkan od umjetnosti. Zauvijek ćemo biti tvoje cure. Eni i Mirna", piše u objavi.

Legendarni hrvatski pjevač preminuo je nakon kraće borbe sa rakom pluća.

Massimo je rođen 1962. godine u Puli. Školovao se u Zagrebu, gdje je i započela njegova karijera. Tokom uspješne karijere, osvajao je prestižnu nagradu Porin za najbolju mušku vokalnu izvedbu 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.