Adžić novogodišnju noć proveo sa policijskim službenicima u Budvi
Foto: Vlada Crne Gore

Adžić novogodišnju noć proveo sa policijskim službenicima u Budvi

Građani i turisti koji ovih dana borave u Budvi, najpopularnijoj turističkoj destinaciji u našoj zemlji, mogu se osjećati bezbjedno i sigurno, jer o njima i u danima prazničnog raspoloženja, kada mnogi radne obaveze ostavljaju za sobom, budno brinu profesionalni i odgovorni policijski službenici, poručio je ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić koji je novogodišnju noć proveo sa službenicima Odjeljenja bezbjednosti Budva.

"Pozitivna radna atmosfera prisutna je i u ostalim centrima i odjeljenjima bezbjednosti širom Crne Gore, a tokom prazničnih dana, koji sa sobom nose dodatne bezbjednosne izazove, naša policija preduzima brojne, kako operativne tako i preventivne aktivnosti", saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova.

Adžić je saopštio da mu je drago mi je da je novogodišnja noć protekla mirno i bez većih incidenata.

"Policijskim službenicima želim što manje poziva i intervencija tokom prazničnih dana, i ne samo za vrijeme praznika, nego da tako bude i tokom cijele godine. Ovom posjetom želim da na simboličan način odam priznanje ovoj časnoj i odgovornoj profesiji i da poručim da će Ministarstvo unutrašnjih poslova i u godini pred nama predano raditi na afirmaciji policijske profesije i poboljšanju kapaciteta i uslova za policijske službenike", zaključeno je u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.