Bjelopoljci osvojili scenu emisije

Bjelopoljci osvojili scenu emisije "Nikad nije kasno": Saška ponovo oduševila žiri

Čast da otvori prvu emisiju "Nikad nije kasno" u 2023. godini pripala je Aleksandri Rakonjac, profesorki iz Bijelog Polja koja svoje muzičke snove do sada nije ostvarila zbog „robovanja“ tradicionalnom vaspitanju i potencijalnih osuda okoline.

Sa godinama se oslobodila stega koje su je kočile i odlučila je da stane na veliku Grandovu scenu, pokaže šta zna i konačno učini nešto za sebe kako je istakla u svom prvom predstavljanju.

Kada jestala na scenu pozdravila je gledaoce i žiri prema kome je iskazala veliko poštovanje. Jasnu Gospić pozdravila je kao svog muzičkog idola, dok se Isaku Šabanoviću obratila sa- Ćiro, što je zbunilo sve prisutne, a posebno Žiku Jakšića koji je zatražio objašnjenje.

"Kada me neko zovne Ćira ja znam da je iz Bijelog Polja. Igrom slučaja, nije namješteno, gospođa, prvi put je zovem imenom i prezimenom, je moja ujna i profesorica, predvala mi je",  zbunjeno i prijatno iznenađeno je razrešio misteriju Šabanović, prenosi Grand.nova.rs.

Žika je odmah upitao da li je Isak imao povlašćeni status dok mu je predavala, što je takmičarka negirala i dodala da isto očekuje i od njega večeras, na šta se on našalio kako je došlo njegovih pet minuta.

Aleksandra je za svoje drugo predstavljanje odabrala pjesmu od Maje Odžaklijevske „Srećo reci“, za čije je izvođenje dobila samo riječi hvale.

"Ja volim da slušam Aleksandru i zadovoljstvo mi je kada smo radili zajedno prije neki dan, moje veliko poštovanje, svaka čast", rekao je pjevač svojoj ujni.

Beznaslova

" Moram da vam kažem da imate moćan glas. Pjevali ste zaista odlično, imate energiju i punoću glasa. Odlučno pjevate i samo naprijed",  poručila joj je Jasna.

"Ovaj nastup je bio duplo bolji od prošlog, koji je bio odličan. Ovo je bilo skoro pa savršeno, a idemo ka savršenom", istakao je Mare.

U revijalnom dijelu zapjevala je sa svojim bratancem, strasvenim muzičarem i profesorom pjevanja čuvenu grčku numeru „Mi Mou Thimonis Matia Mou“ u kojoj je uživao cio studio od prvog do poslednjeg takta.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.