Autobiografija princa Harija najprodavanija publicistička knjiga u istoriji
Foto: Reuters

Autobiografija princa Harija najprodavanija publicistička knjiga u istoriji

Autobiografija princa Harija pod nazivom "Spare" (Rezerva) je najprodavanija publicistička knjiga u istoriji, objavio je njen izdavač, koji je već prodao 400.000 primjeraka u elektronskom, audio i klasičnom formatu knjiga.

"Uvjek smo znali da će ova knjiga uspjeti, ali prevazilazi i naša najluđa očekivanja“, rekao je Lari Finlej, izvršni direktor kompanije "Transvorld Penguin Random House“.

"Koliko znamo, jedine knjige koje su prodate više prvog dana bile su one u kojima je glumio drugi Hari (Poter)“, dodao je on.

Knjiga princa Harija, čije je izdanje na španskom jeziku greškom objavljeno ranije nego što je planirano, zvanično je puštena u prodaju u utorak.

Nestrpljivi čitaoci hrlili su u knjižare da bi se dočepali primerka memoara, koji sadrži intimna otkrića o britanskoj kraljevskoj porodici.

Knjiga je već privukla pažnju širom svijeta Harijevim optužbama protiv njegovog oca, kralja Čarlsa, njegove supruge Kamile i njegovog starijeg brata, princa Vilijama.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.