Arboni Gabrijel(28) je nova Mis univerzuma: Kao žena, vjerujem da nas godine ne definišu, vrijeme je sada!

Na svečanoj ceremoniji 71. Mis univerzuma, održanoj u Nju Orleansu u Luizijani, izabrana je nova mis Arboni Gabrijel iz SAD. Prva pratilja je Amanda Dudamel iz Venecuele, a Andreina Martinez iz Dominikanske Republike izabrana je za drugu pratilju.

Za krunu su se tamičile 84 žene iz cijelog sveta. Od nedavno su promijenjena neka od pravila takmičenja, a jedno od njih je da na takmičenje mogu da se prijave majke i udate žene.

Komentarišući svoju osvojenu titulu Mis univerzum, pobjednica Arboni Gabrijel istakla je da se nada da će organizatori ovog takmičenja povećati starosnu granicu kandidata koji se prijavljuju za takmičenje.

„Imam 28 godina, a to je starosna granica za prijavu na takmičenje. Moj omiljeni citat je 'ako ne sada, kada?' Jer, kao žena, vjerujem da nas godine ne definišu. Nije sjutra, nije juče - ali je sada. Vrijeme je sada", rekla je pobjednica,prenosi Rts.

Arboni Gabrijel je rođena 1994. godine u Hjustonu. Bavi se modnim dizajnom, radi kao model i  instruktorka šivenja. Svoja znanja stekla je na univerzitetu "North Texas".

Ima svoju modnu liniju održive odjeće, a 2021. godine ušla je u istoriju kao prva Amerikanka koja je osvojila titulu Mis Teksasa.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.