“Neko namjerno, a neko slučajno…”
Foto: Screenshot

“Neko namjerno, a neko slučajno…”

Snimak pod nazivom “Neko namjerno, a neko slučajno…” koji je objavila FB stranica Bar na dlanu, nasmijao je danas Barane, ali i sve koji su ga vidjeli.

Naime, na snimku se vidi da je prelijepo vrijeme u januaru izmamilo na plažu šetače, pa i kupače.

Vidi se čovjek koji pliva i uživa u današnjem danu, a u sledećem mometu u kadar utrčava dijete, pravo u more! Za njim, trčeći, stiže muškarac, vjerovatno otac ili djed, kako bi spriječio dijete da uđe obučeno u more. Međutim, spotiče se, i sam pada u more zajedno sa djetetom.

Posljedica ovoga je da su se i muškarac i dijete skvasili, i vjerovatno otišli da se presvuku, a ovaj slučajni snimak kada prođe stanje prvobitnog šoka, ostaće im sigurno uspomena koja će ih zasmijavati.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.