Teška saobraćajna nesreća na putu Podgorica-Nikšić: Jedan poginuli, četvoro povrijeđenih
foto:Služba zaštite i spasavanja NK

Teška saobraćajna nesreća na putu Podgorica-Nikšić: Jedan poginuli, četvoro povrijeđenih

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas oko 14.15 časova na izlazu iz Nikšića prema Podgorici, jedna osoba je poginula. Stradao je sveštenik Vladimir Jaramaz (43), a četiri osobe su povrijeđene, potvrđeno je CdM-u iz policije.

Među porijeđenima je dvoje djece.

V.J. je u automobilu bio sa suprugom i dvoje djece. Oni su prevezeni u nikšićku bolnicu. Jedno dijete je teže povrijeđeno.

"D. J. (7) je sa lakšim povredama na našoj hirurgiji, A. J. (12) ima povredu glave upućena u Klinički centar. Njihova majka primljena je na našoj hirurgiji, sa lakšim povredama", saopšteno je Javnom servisu iz Opšte bolnice Nikšić.

Do nesreće je došlo uslijed sudara dva vozila.

Na licu mjesta su policija i pripadnici nikšićke Službe zaštite i spasavanja.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.