Đoković pobijedio Dimitrova: Ne znam šta me čeka, ali čuvam nadu i vjeru u najbolje

Australijan open

Đoković pobijedio Dimitrova: Ne znam šta me čeka, ali čuvam nadu i vjeru u najbolje

Osim malih problema u prvom setu, Novak Đoković je rutinski savladao Grigora Dimitrova 7:6 (9:7), 6:3, 6:4 i izborio mjesto u osmini finala Australijan opena.

Tamo ga čeka domaći adut Aleks De Minor, koji je savladao Francuza Bonzija 3:0 u setovima.

Đoković je rekao da ne zna šta ga očekuje u nastavku Australijan opena, ali da se nada najboljem, uprkos problemu sa povredom.

"Idem meč po meč. Ne znam šta me čeka, ali čuvam nadu i vjeru u najbolje", rekao je peti teniser svijeta, koji je i tokom trećeg kola Australijan opena imao problema sa povredom zadnje lože.

Devetostruki šampion Australijan opena dodao je da je uspio da "preživi" prvu nedelju na ovom grend slemu.

"Prvi meč (protiv Roberta Karbaljesa Baene) je prošao dobro. U drugom protiv (Enca Kuakoa) mnogo sam se namučio. Bilo je nekoliko trenutaka kada su stvari bile veoma loše. Isto i danas. Ali preživio sam i prošao sam", rekao je 35-godišnji teniser koji u Melburnu pokušava da se izjednači sa Špancem Rafaelom Nadalom po broju grend slem titula (22).

Đoković u ponedeljak za prolazak u četvrtfinale igra protiv domaćeg tenisera Aleksa de Minora (24. na ATP listi).

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.