Zbog ulične prodaje kokaina jedna osoba lišena slobode u Bijelom Polju
Opština Bijelo Polje

Zbog ulične prodaje kokaina jedna osoba lišena slobode u Bijelom Polju

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Bijelo Polje su, preduzimajući mjere i radnje na suzbijanju tzv. ulične prodaje narkotika, pretresom pronašli i oduzeli kokain i novac za koji se sumnja da potiče od ove nezakonite aktivnosti.

Policijski službenici su, kako su saopštili iz UP-a postupajući po naredbi nadležnog sudije, izvršili pretres stana i drugih prostorija koje koristi S.A. (22) iz Bijelog Polja. Prilikom pretresa prostorija koje koristi S.A. zetečana je i V.P., koja je odbacila više pvc kesica sa sadržajem bijele materije za koju se sumnja da je kokain.

“Pretresom je pronađeno 61 pvc pakovanje sa sadržajem bijele materije za koju se sumnja da je kokain ukupne težine od oko 32 grama, kao i novac u ukupnom iznosu od oko 3.100 eura, a za koje se sumnja da potiče od ulične prodaje kokaina“, kazali su iz UP-a.

Oduzeta opojna droga i jedan mobilni telefon biće predmet vještačenja u Forenzičkom centru.

Po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju S.A. je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.