Vladimir Stojković ne spava otkad nema Bojane!
Vladimir Stojković

Stojkoviću pjevali pjesme o bivšoj ženi

Vladimir Stojković ne spava otkad nema Bojane!

Prošlog petka Šako Polumenta pjevao Stojkoviću pjesme koje ga sjećaju na njegovu bivšu ženu Bojanu.

Nakon razvoda Stojkoviću neće san na oči.

„Ja sad plačem, boga molim, da je vrati, jer je volim...“ Ovo su stihovi jednog od trenutno najvećih hitova, koji u originalu izvodi Peđa Medenica - „Istina je, druže“, a pjesmu najviše voli Vladimir Stojković.

Ovu pjasmu koja opisuje njegov emotivni brodolom, tražio je da mu otpjeva Šako Polumenta.

Nakon utakmice Srbija-Hrvatska, Vladimir je sa svojim rođenim bratom Vladanom i Nakon utakmice Vladimir je sa svojim rođenim bratom Vladanom i nekoliko prijatelja uživao u separeu jednog popularnog splava.

- Stojke, evo tvoja omiljena, specijalno za tebe - najavio je Polumenta gledajući u sportistu i počeo da pjeva: „Istina je, druže, istina je sve, noćima ne spavam otkad nema nje...“ - kaže  izvor koji je bio na licu mjesta.

Vladimir je podigao čašu i od početka do kraja otpjevao stihove ove popularne pjesme. Mnogi koji su te večeri bili na Riveru prokomentarisali su da je ta pjesma sigurno posvećena Bojani, sa kojom bi u najskorijem periodu trebao i sudski da se razvede. Ljubav s njegove strane očigledno je još uvijek prisutna. Te večeri se nije pojavila njegova sadašnja djevojka Dejana Živković.