Rubljov:  Jedina šansa je da igram svoj najbolji tenis, da se borim za svaku loptu

Rubljov: Jedina šansa je da igram svoj najbolji tenis, da se borim za svaku loptu

Najbolji srpski teniser Novak Đoković igraće protiv Rusa Andreja Rubljova u četvrtfinalu Australijan opena. Ovaj duel biće odigran u večernjem terminu po lokalnom vremenu, što znači da neće početi prije 9.30 po srednjoevropskom vremenu. Rus je uoči meča izjavio da protiv Đokovića mora da igra najbolji tenis.

Đoković i Rubljov odigrali su tri međusobna duela u karijeri, a Srbin vodi sa 2:1 u pobjedama. 

"Znam da je Novaka veoma teško pobijediti, posebno na grend slem turnirima", izjavio je teniser Andrej Rubljov.

"On ima najveće iskustvo u ovakvim mečevima. Jedan je od najboljih u istoriji. Jedina šansa je da igram svoj najbolji tenis, da se borim za svaku loptu. To je jedina šansa. Ne mislim da je njegova povreda strašna, nimalo. Ne znam. On igra. Pobjeđuje" istakao je Rubljov.

Pobjednik ovog meča sastaće se u polufinalu sa boljim iz duela Tomi Pol - Ben Šelton.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.