Špigel: Nožem napadao ljude u vozu u Njemačkoj, ubio dvoje, više povrijeđenih
Foto: AP

Špigel: Nožem napadao ljude u vozu u Njemačkoj, ubio dvoje, više povrijeđenih

Jedan muškarac napao je ljude u vozu na relaciji Kil - Hamburg i pri tom ubio dvije osobe, potvrdila je ministarka unutrašnjih poslova Šlezvig-Holštajna Sabine Suterlin-Vak.

Kako je za Špigel rekao portparol policijske uprave, policija je oko 14.55 primila dojavu o napadu na putnike u regionalnom vozu koji je saobraćao iz Kila ka glavnoj stanici u Hamburgu.

Muškarac starosti između 20 i 30 godina izbo je putnike nožem. Prema dosadašnjim saznanjima, stradala su dva putnika, tri su teže a četiri lakše povrijeđena. Napadač je takođe povrijeđen.

Portparol policije prvobitno nije dao informacije o identitetu ili motivu napada, navodeći da je istraga u toku. Napadač je uhapšen.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.