Policijski dronovi i helikopter nadgledaju korito Morače
Izvorište Bolje sestre, Foto: Screenshot

Policijski dronovi i helikopter nadgledaju korito Morače

Policija je danas dronovima i iz helikoptera nadgledala korito rijeke Morača u cilju suzbijanja nelegalne eksploatacije šljunka, kazali su Portalu RTCG zaposleni u Regionalnom vodovodu.

Policija je dronovima snimala u neposrednoj blizini vodoizvorišta Bolje sestre.

Podsjetimo, Nacionalni savjet za borbu protiv korupcije je na jučerašnjoj, konstituvinoj sjednici razmotrio pitanje nelegalne eksploatacije šljunka i konstatovao da je uprkos dosad preduzetim mjerama, neophodno uraditi još mnogo toga kako bi se riješio taj veliki problem sa kojim se Crna Gora suočava.

Na sjednici zaključeno da je, u cilju trajnog zaustavljanja nelegalne eksploatacije šljunka, neophodno pooštravanje sankcija protiv kompanija i pojedinaca koje su uključene u taj nelegalni posao.

Premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović kazao je da su iz Vlade odlučni da se stane na kraj nelegalnoj eksploataciji šljunka, ističući da je, u tu svrhu, izvjesno i angažovanje pripadnika Vojske Crne Gore.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.