Knežević: DF ima ponudu - obnovimo parlamentarnu većinu, formirajmo Vladu i izglasajmo Zakon o lokalnoj samoupravi
Milan Knežević

“DF već ima svog kandidata“

Knežević: DF ima ponudu - obnovimo parlamentarnu većinu, formirajmo Vladu i izglasajmo Zakon o lokalnoj samoupravi

Jedan od lidera i poslanik Demokratskog fronta Milan Knežević ponudio je da se sazove nova sjednica, obnovi parlamentarna većina i izabere nova vlada.

“Da se zajednički danas ili sjutra dogovorimo da sazovemo vanrednu sjednicu Skupštine i da obnovimo parlamentarnu većinu. Da prva tačka dnevnog reda bude izbor nove Vlade, druga tačka zakon o lokalnoj samoupravi“, poručio je Knežević u emisiji Načisto na TV Vijesti.

On je naveo da je DF već skupio 10 hiljada potpisa za svog kandidata za predsjednika države i istzakao da će Andrija Mandić biti njihov kandidat ako kandidat DPS-a bude Milo Đukanović.

Kazao je i da neće skraćivati mandat Skupštini zajedno s Demokratskom partijom socijalista (DPS), pa  poziva Demokrate, Građanski pokret URA i Socijalističku narodnu partiju (SNP) da se koliko danas dogovore o sazivanju vanredne sjednice parlamenta, na kojoj bi se izabrala nova Vlada i ponovo izglasao Zakon o lokalnoj samoupravi.

“Da se zajednički, danas ili sjutra, dogovorimo da sazovemo vanrednu sjednicu Skupštine i da obnovimo parlamentarnu većinu – da prva tačka bude izbor nove vlade, druga tačka zakon o lokalnoj samoupravi“, kazao je on.

Knežević je kazao da on trenutno nije u igri kao mogući kandidat za predsjednika.

“DF svakako ima kandidata, ja znam njegovo ime. Da smo mi već prikupili deset hiljada potpisa iako je potrebno osam hiljada 101, da ćemo te potpise sortirati već u ponedjeljak. Vjerujem da će naš kandidat sigurno ući u drugi krug i da će se tamo naći sa kandidatom DPS-a, ko god to bio, a sve mi se čini u ovom trenutku biti Milo Đukanović“, naglasio je on.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.