Joković: Potpuna neistina sve što je Krivokapić rekao, Mitropolit poručio da se pobjeda brani svim osim krvlju
Vladimir Joković

Joković: Potpuna neistina sve što je Krivokapić rekao, Mitropolit poručio da se pobjeda brani svim osim krvlju

Dom zdravlja Podgorica (DZPG) organizovaće i ovog vikenda vanrednu vakcinaciju MMR vakcinom u Domu zdravlja (DZ) Stara Varoš.

“Bilo je priče na sastanku šta da se radi ako DPS pobjedi, ali nije tačno da je jedan od lidera DF-a Andrija Mandić htio da proglasi pobjedu u dva sata”, kazao je Joković za Dan.

Osvrnuo se i na priču da će se pobjeda braniti krvlju te da je Amfilohije “kazao da se može braniti svim, ali krvlju ne”.

“Tada je savjetnik Krivokapića za bezbjednost izvjesni Crnogorac, koji je kratko sarađivao sa njim, kazao da ima operativne podatke da DPS neće priznati pobjedu tadašnje opozicije”, poručio je Joković u izjavi za Dan.

Krivokapić je sinoć u intervjuu za RTCG rekao da je dva dana pred izbore 30.avgust 2020, dobio poziv da dođe u manastir Stanjevići da se vidi sa mitropolitom.

- Došli su i trojica lidera Mandić, Joković i Bato Carević. Nisam ih očekivao. Nakon kurtoazne priče, kreće njihov stav, mi treba da izađemo dva sata ranije i da proglasimo pobjedu na izborima jer se spremaju prevare. Mitropolt je bio u šoku i kazao da nećemo prolivati bratsku krv. Ja sam im kazao da mi sigurno pobjeđujemo i pitao njih odakle im informacija da se spremaju prevare. Lideri su bili vidno iznervirani. Mitropolitu sam rekao da ode da glasa i da u 17 sati 30. avgusta ode u Hram. Lideri su potom napustili sastanak. To vam je politiička priča Crne Gore, lideri DF nisu vjerovali u pobjedu, oni su hajdučka partija koja se snalazi u haosu, naveo je Krivokapić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.