Turistički inspektor napadnut dok je vršio svoju dužnost

Turistički inspektor napadnut dok je vršio svoju dužnost

"A. V. je napadnut od strane odgovornog lica M. L., na način što imenovani nije dozvolio da se izvrši inspekcijski nadzor ugostiteljskog objekta čiji je vlasnik, ometajući službeno lice u vršenju službene dužnosti, upućujući pritom prijetnje turističkom inspektoru da će upotrijebiti silu", navodi se u saopštenju UIP-a i UP-a.

Vlasnik ugostiteljskog objekta M. L. priveden je nakon što turističkom inspektoru Uprave za inspekcijske poslove (UIP) A. V. nije dozvolio da izvrši nadzor objekta, pri čemu mu je prijetio upotrebom sile i ometao ga.

To je saopšteno iz UIP-a i Uprave policije (UP).

Dodaje se da je A. V. protiv M. L podnio pisanu prijavu u Odjeljenju bezbjednosti Podgorica.

"M. L. je priveden u službene prostorije OB Podgorica", navodi se u saopštenju.

Državni tužilac je kazao da se "M. L. liši slobode zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, te da se isti privede kod DT radi daljeg saslušanja", zaključuje se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.