Fuštići uz dosta ljubavi i rada odgajaju osmoro svoje djece: Nema većeg bogatstva od porodice
Foto: Facebook/Privatna arhiva

Fuštići uz dosta ljubavi i rada odgajaju osmoro svoje djece: Nema većeg bogatstva od porodice

Vesna i Dragan Fuštić iz bjelopoljske Vraneške doline, uz dosta ljubavi i rada odgajaju osmoro svoje djece. Brojna porodica nije ih omela da izgrade topli dom i nabave poljoprivredne mašine kojim lakše i brže obrađuju imanje. Za Radio Crne Gore su kazali da nema većeg bogatstva od porodice pogotovo kada je brojna.

U društvu svoje osmoro djece Dragan se prisjeća svojih prvih bračnih dana.

"Ja sam se mlad oženio, brat mi je mlad poginuo, a majka mi je svaku noć govorila da dok je živa vidi dijete i ja sam sebi dao zadatak da ona dok je živa dočeka barem dvoje troje unučadi", kazao je Dragan.

Fuštići nijesu razmišljali o tome da će njihova porodica jednog dana drugima biti dobar primjer. Kažu da su njihovo osmoro djece odmor za dušu.

"Nije bilo lako podizati djecu, ni izdržavati ali smo se borili i radili", kazao je Dragan.

Istakao je da imaju tri ćerke i pet sinova.

Izvor: RTCG

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.