Jedna osoba ranjena u pucnjavi u Podgorici
Sa mjesta pucnjave, FOTO: CDM

Jedna osoba ranjena u pucnjavi u Podgorici

Četrdesetjednogodišnji Marjan Jovović ranjen je u pucnjavi koja se danas oko 11.10 časova dogodila u bašti restorana Vuk u Dalmatinskoj ulici u Podgorici.

Danas oko 11.10 časova u jednom ugostiteljskom objektu u Dalmatinskoj ulici u Podgorici je došlo do uptrebe vatenog oružja na štetu M.J. (40), koji je tom prilikom zadobio više povreda u predjelu ekstremitata - saopšteno je iz Uprave policije.

On je prevezen u urgentni blok Kliničkog centra Crne Gore.

Službenici Uprave policije vrše uviđaj na licu mjesta kojim rukovodi državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

“Preduzimaju se dalje mjere i radnje iz nadležnosti policije i tužilaštva na identifikaciji počionioca ovog djela”, navode iz policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.