Beba rođena u vozu na relaciji Pariz - Štutgart, rodio se dječak po imenu Feliks
Ilustracija

Beba rođena u vozu na relaciji Pariz - Štutgart, rodio se dječak po imenu Feliks

Dječak po imenu Feliks rođen je u brzom vozu na relaciji Pariz Štutgart, saopštila je danas francuska željeznica SNCF.

Kondukter voza, koji je u nedelju krenuo u 8.00 iz Pariza, obaviješten je ubrzo posle polaska da je jedna trudnica počela da se porađa.

U vozu je upućen poziv za pomoć, tako da se pojavio putnik ljekar da pruži prvu pomoć ženi.

Voz se vanredno zaustavio 15 minuta kasnije, kako bi žena bila evakuisana, ali ona nije mogla da izađe i porodila se u vozu koji je stajao na željezničkoj stanici.

Tako se rodio dječak Feliks koji je tek posle rođenja zajedno sa majkom prebačen u bolnicu.

Francuska željeznica je navela da su majka i beba dobro, a voz koji je kasnio više od sat vremena, skratio je relaciju, i umjesto do Štutgarta, išao je do Karlsruea, na jugozapadu Njemačke.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.