DPS, SD, BS, DUA potpisali sporazum o nastupu na predstojećim lokalnim izborima u Tuzima
Foto: Demokratska partija socijalista

DPS, SD, BS, DUA potpisali sporazum o nastupu na predstojećim lokalnim izborima u Tuzima

Večeras su DPS, SD, BS, DUA potpisali predizborni sporazum o nastupu na predstojećim lokalnim izborima u Tuzima.

Iz te Koalicije su navieli da je sporazum zaključen na temelju zajedničkih vrijednosti građanskog, multietničnog i otvorenog društva!

"Naše Tuzi su u svakom vremenu bili primjer i uzor da takve vrijednosti nemaju alternativu te da će uvijek stajati čvrsto na braniku očuvanja upravo tih vrijednosti! Uvjereni smo da građani Tuzi to jasno prepoznaju te da će ovoga puta snažno podržati građansku koaliciju koja je danas još jednom potvrdila otvorenost i spremnost na saradnju sa svima koji baštine takve vrijednosti i koji će zajednički činiti novu lokalnu vlast u Tuzima!", zaključuje se u saopštenju Koalicije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.