Goga Sekulić se na sudu suočila sa bivšom svekrvom!
Goga Sekulić

Dramatičan susret

Goga Sekulić se na sudu suočila sa bivšom svekrvom!

Nakon tragične smrti supruga Igora Ramovića, pjevačica Goga Sekulić suočila se sa svekrvom Zoricom Terzin danas oko 13 časova u Prvom osnovnom zbog mijenjanja brave na stanu u Sarajevskoj ulici, gdje su pjevačica i njen pokojni muž živjeli do njegove smrti.

U zgradu suda najprije je došla Goga Sekulić u pratnji svoje prijateljice, a potom se sastala sa advokatom Branimirom Guglom i svojim svjedocima u ovom slučaju, vjenčanim kumom Nebojšom Bojovićem i predsjednikom kućnog savjeta stanova u Sarajevskoj ulici. Sa zakašnjenjem, u zgradu suda došla je i Gogina svekrva i tom prilikom veoma se iznenadila vidjevši Gogine svjedoke u ovom slučaju, a bivša snaja i svekrva potpuno su se ignorisale.

Po ulasku u sudnicu, na samom početku ročišta, Goga je izjavila da je svoj stan dala u zakup svojoj prijateljici koja je ovom prilikom došla sa njom. S obzirom na to da je svoj stan izdala, dodala je da nema gdje da živi od kada je Igorova majka promjenila bravu na vratima nekretnine u kojoj su Goga i njen suprug živjeli od 23. novembra 2012, od kada su počeli da se zabavljaju.

Međutim, Zorica Terzin nije popuštala u raspravi o stanu u kojoj su Sekulićeva i Igor živjeli.

Goga je otkrila i šta je njena bivša svekrva uradila nakon smrti svog sina, a to je vjerovatno pjevačici opet slomilo srce.

(alo.rs)